Ons Aanbod

Wekelijkse Lessen

Gedurende het hele jaar kan je 2x per week naar de les komen. Je vindt ons op maandagavond van 19.00 tot 21.00 en op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 in de Sportschuur van Wolvertem, populierenlaan 20. Elke les combineert fysieke oefeningen, basistechnieken en simulatie van realistische situaties. Verdediging tegen wurging, wapens en aanranding zijn slechts enkele aspecten waar we op ingaan. Hoe om te gaan met ruzies, diefstal van een handtas, een overval of carjacking en nog veel meer komen aan bod. Boksen wordt ook aangeleerd, werken op kracht, conditie, techniek, discipline. Ieder kan leren op zijn ritme, en dit in een vriendschappelijke sfeer. Respect voor ieder is een belangrijke waarde. Bovendien kan je ook deelnemen aan examens & extra seminaries. Uiteraard zijn deze niet verplicht maar ze helpen jezelf te challengen in een andere omgeving.

Dag Uur
Maandag 19.00 - 21.00
Donderdag 20.00 - 22.00

Vrouwencursus

Vrouwencursussen

Zoek je een leuke activiteit onder vrouwen? Of voel je je gewoon comfortabeler om zonder mannen te trainen? Voel je je onveilig of heb je nare ervaringen achter de rug? Vrouwen het zwakke geslacht? No way! Vrouwen komen vaak in andere situaties terecht dan mannen. Het is net op deze situaties dat wij verder ingaan en leren hoe je jezelf het beste kan verdedigen. Deze 2-daagse opleidingen worden enkele keren per jaar gegeven. Om hiervan op de hoogte te blijven, volg je best onze facebookpagina of stuur je een mailtje. Ben je al met een groep vriendinnen en zoek je een leuke & leerrijke activiteit samen? Dan kunnen we deze uiteraard organiseren op aanvraag.


Privélessen

Privélessen

Ben je meer op zoek naar coaching & lessen op maat? Aarzel niet om ons te contacteren. We werken samen een les of programma uit die het best bij jou/jullie past.


Teambuilding

Teambuildings of sportdagen

Op zoek naar een activiteit om je leerlingen zichzelf te leren verdedigen in hun verdere toekomst? Of naar een leuke activiteit onder collega’s? Zelfverdediging is de ideale sport om elkaar beter te leren kennen en vertrouwen. Respect en teamspirit zijn belangrijke waardes hierbij. Bovendien is het een toffe & sportieve manier om jezelf en je naasten te leren verdedigen.